duminică, 8 iulie 2018

Cinci sfaturi in dragoste pentru adolescente

Personalitatea noastra este modelata, in timp, de oamenii pe care ii intalnim si de relatiile cu ei. In adolescenta cunoastem foarte multi oameni si avem ocazia sa ne facem relatii speciale cu multi dintre ei. Totusi, dragostea, la varsta adolescentei, poate fi un subiect dificil si poate chiar dureros, asa ca unele sfaturi chiar ar putea fi de ajutor.


1. Nu poti forta o persoana sa te iubeasca.
Oricat de mult l-ai iubi tu, daca el nu simte la fel e cazul sa renunti. Daca plangi singura la tine in camera, zile in sir, situatia nu se va schimba. Asa ca, chiar daca ai fost respinsa de baiatul pe care il adorai, nu e cazul sa te inchizi in casa, o sa cunosti pe altcineva.

2. Zambetul
Atunci cand cunosti baieti noi, sau persoane noi, in general, zambeste si incearca sa te arati increzatoare chiar daca esti o fire mai timida. Daca zambesti, baietii te vor vedea mai atragatoare si mai abordabila. Fii naturala, zambeste, raspunde la intrebari si incearca sa fii bine dispusa chiar daca baiatul pe care ai pus ochii nu pare imediat interesat de tine.

3. Si baietii sunt timizi. Incearca sa iti amintesti asta.
Oricat de increzatori si plini de energie ar parea, este posibil sa fie doar o masca pentru a nu se arata asa cum sunt - nesiguri si timizi. Nu il judeca imediat, daca iti place cu adevarat un baiat, chiar daca pare necioplit la inceput, fii rabdatoare, s-ar putea sa  descoperi ca e o persoana foarte amabila de fapt.

4. Nu exista o data limita pentru un sarut
Primul sarut este foarte important intr-o relatie si fetele au tendinta sa devina nerabdatoare. Totusi, trebuie sa stii ca nerbadarea poate strica un moment placut, asa ca incearca sa astepti linistita, pentru ca se va intampla la momentul protrivit. Fii relaxata si optimista. Este exact genul de atitudine pentru care baietilor le vine sa te pupe.

5. Ai voie sa inviti un baiat in oras
Daca esti o fire mai indrazneata si te-ai saturat de timiditatea lui, fa tu primul pas si invita-l in oras. Vremurile s-au schimbat, nu mai e considerat rusinos sa fii tu cea care ia initiative.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu